הדירה של עדי ועופר

שיפוץ וסטיילינג של חלל ציבורי בדירה של משפחה צעירה

מימין לפני ומשמאל אחרי השיפוץ
מימין לפני ומשמאל אחרי השיפוץ
התכנון כלל הסרת קיר עגול עם לבנים שקופות ובניית קיר ישר המיועד לטלויזיה וממוקם במקביל לספה.
כמו כן הוסר קיר עגול נוסף בסמוך וחלל שהיה משויך למסדרון התווסף כעת לחלל הציבורי. באיזור זה נבנתה נישה ובה הודבק טפט בגוון בז׳ עם דוגמא גאומטרית לבנה והותקנו מדפים מעץ אלון.
בסמוך לנישה נתלתה מראה עגולה ונרכשה שידת כניסה בסגנון וינטז׳.
בקיר החדש של הטלוויזיה יצרנו גומחה המותאמת למסך ושני רמקולים שקועים בצדדים.
רכשנו ספה בגוון ב׳ז, שולחן אלון, כורסת יחיד צהובה ושטיח בגוון חום כהה עם דוגמא גאומטרית לבנה.
הריצוף בדירה לא הוחלף מתאמי תקציב.
ליד השירותים נוצרה נישה, בה נבנה ארון ומעליו ניתלו שלוש מראות מעוצבות.
המטבח שודרג בשתי מנורות תלויות בגוון טורקיז, ומדף מרחף מעץ אלון הותקן משמאל לחלון ועליו מונחים פרטי אקססורייס שונים המוסיפים כתמי צבע ועניין לחלל.
באיזור השולחן נתלו שתי תמונות גדולות. התמונות עשויות ממפה ישנה של בעלת הבית בגווני טורקיז וכתום המשתלבות בגווני הדירה ותוחמות את פינת האוכל.