פנטהאוז במרכז הרצליה

הלקוחות, זוג בסוף שנות הארבעים, אשר הילדים עזבו את הבית, היו מעוניינים בחידוש הסלון וחדר השינה. בסלון הדרישה העיקרית הייתה הוספת מערכת שמע משוכללת. התוספת העיקרית בסלון הינה תקרת גבס מונמכת אשר מכילה את הרמקולים הדרושים. בנוסף, מחלקת התקרה את החלל המרכזי למספר אזורים:סלון, פינת אוכל ומבואת כניסה. בהנמכת התקרה שולבה תאורת לד מוסתרת וגופי תאורה שקועים מגבס.
כמו כן, תוכננו שתי נישות גדולות מגבס, אחת בסמוך לדלת הכניסה והשנייה בסלון. בתוך נישות אלו תוכנן רהיט המשלב איחסון ומקום לפריטים דקורטיביים, בגווני עץ ובז׳.
לבקשת בני הזוג הריצוף והריהוט העיקרי לא הוחלפו. נרכשו וילון גדול ומרשים ומספר פריטים נוספים כגון מנורת שולחן, כורסת טלוויזיה ירוקה וכריות. הלקוחה הינה צלמת חובבת, יחד נבחרו כמה תמונות שצילמה ששולבו בפינת האוכל ובסלון.
בחדר השינה התמודדנו עם עמוד ובמה (הגבהה ברצפה) אשר היה צורך ״להעלימם״. תוכננה נישת גבס המשלבת פתרון כפול, ראשית היא מכילה בתוכה את העמוד והבמה, שנית הנישה ונותנת מענה לאיחסון רב, בתוך הנישה קיים אזור פתוח למדפים. בחרנו וילון דומיננטי בצבעים עשירים וגם כאן תלינו צילומים מרהיבים של בעלת הבית.